آموزش باریستا + تمرین عملی >>> 5 خرداد ماه 1403
سلام؛ من رضا پورمحمودیان هستم مدرس دوره های آموزش باریستا، میکسولوژی و طعم شناسی و نویسنده کتاب طعم شناسی به زبان آدمیزاد خیلی خوشحالم که قصد شرکت در دوره آموزش کافی شاپ و باریستا رو دارید. برای اطلاع از شرایط دوره و ثبت نامِ آنلاین لطفا توضیحات زیر رو با دقت مطالعه کنید مقدمه ای … ادامه خواندن آموزش باریستا + تمرین عملی >>> 5 خرداد ماه 1403
برای جاسازی نوشته، این نشانی را در سایت وردپرسی خود قرار دهید.
برای جاسازی این نوشته، این کد را در سایت خود قرار دهید.