رابطه قهوه و کلیه ها

تاثیر قهوه روی کلیه ها

از رابطه قهوه و کلیه ها چه اطلاعاتی دارید؟ می دانید این نوشیدنی سرشار از کافئین است و می تواند تاثیرات مستقیمی روی اعضای داخلی بدن شما داشته باشد؟

رابطه قهوه و کلیه ها

نوشیدنی های بسیاری هستند که می توانند برای عملکرد بهتر کلیه ها مفید باشند، نوشیدنی هایی مانند: آب هندوانه، آب چغندر، آب خیار و غیره. برخی از نوشیدنی ها هم می تواند برای کلیه ها سم باشد و در صورتی که کلیه ها مشکل جدی هم داشته باشند، به هیچ وجه خوردن آن توصیه نمی شود.

اما به نظر شما رابطه قهوه و کلیه ها مفید است یا مضر؟ این نوشیدنی دوست داشتنی و پر طرفدار می تواند در بهبود و یا پیشرفت بیماری های کلیوی تاثیر گذار باشد؟ با ما همراه باشید تا بیشتر از خواص آن مطلع شوید.

قهوه به قدری در دنیا معروف و پر طرفدار است، که محققان سعی کرده اند تمام جوانب آن را بررسی کنند و تاثیرات مثبت و منفی آن را روی بدن بسنجند. اینکه قهوه می تواند چه بیماری هایی را تشدید و چه بیماری هایی را آرام کند از جمله تحقیقات این افراد است. شاید باور کردن این موضوع برای شما دشوار باشد که در یک برهه ی زمانی در برخی از مناطق جهان، به دلایل مختلفی خوردن قهوه ممنوع بود.

افرادی که سنگ کلیه دارند قهوه نخورند!

این افراد باید از میزان قهوه ی کمتری در روز استفاده کنند و یا هفته ای یک الی دو بار از این نوشیدنی خوشمزه استفاده کنند. زیرا کافئینی که در قهوه وجود دارد میزان کلسیم در ادرار را افزایش می دهد.

اگر میزان کلسیم در ادرار افرادی که کلیه هایشان مستعد تولید سنگ هستند، افزایش پیدا کند، در نتیجه تولید سنگ هم افزایش پیدا می کند. دفع سنگ و خورد شدن آن در کلیه ها بسیار درد آور است و کسانی که سابقه ی این بیماری را دارند، باید در مصرف مواد غذایی خود دقت کنند و فعالیت های ورزشی را فراموش نکنند.

بیشتر بخوانید: حقوق باریستا

اگر بتوانند سنگ را به روش طبیعی در کلیه ها خورد کنند و سپس دفع کنند به مراتب از لیزر کردن آسان تر است. پس به یاد داشته باشید که کافئین موجود در قهوه برای کسانی که کلیه های سنگ ساز دارند مضر است و توصیه می شود که از میزان قهوه کمتری استفاده کنند. این مورد برای کسانی که کلیه هایشان سنگ اگزالات کلسیم تولید می کند، یک خطر کاملا جدی است و نباید از قهوه به هیچ عنوان استفاده کنند.

خرید ملزومات کافی شاپ

بیش از اندازه قهوه ننوشید!

خوردن قهوه های کافئین دار، می تواند فشار خون را بالا ببرد و این مستلزم استفاده ازقهوه به مدت طولانی و میزان زیاد در روز است. با بالا رفتن فشار خون، بیماری کلیوی هم به وجود می آید زیرا بعد از دیابت عامل اصلی و تاثیر گذار بر روی کلیه ها، فشار خون است.

البته طی تحقیقاتی که انجام شده مصرف 3 فنجان قهوه در روز که حدود 150 میلی گرم کافئین دارد نمی تواند تاثیری روی افراد دارای کلیه های سالم داشته باشد. همچنین شواهدی وجود دارد که مصرف قهوه های کافئین دار می تواند خطر ابتلا به سرطان های مربوط به کلیه را کاهش داده و این ارتباط مستقیم با کافئین قهوه دارد، یعنی قهوه های بدون کافئین این ویژگی را نداشته و حتی ممکن است سلول های سرطانی کلیه را هم تحریک کند.

طبق یک تحقیقات علمی و دقیق در بیمارستانی در کشور پرتغال، مصرف روزانه کافئین، طول عمر بیماران مبتلا به مشکلات مزمن کلیوی را افزایش می دهد و از مرگ زود هنگام آن ها جلوگیری می کند.

همچنین طی تحقیقاتی که انجام شده مصرف کافئین می تواند خطر ابتلا به کیست کلیه را افزایش دهد، بیمارانی که به پلی کیستیک مبتلا هستند به هیچ وجه این نوشیدنی را مصرف نکنند.


سایت و پیج اینستاگرام من رو دنبال کنید تا از دنیای هیجان انگیز قهوه و نوشیدنی های سرد همواره مطلع باشید.

نویسنده: رضا پورمحمودیان

کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است.

آموزش تخصصی باریستا

پیج اینستاگرام من

۲ نظر در “رابطه قهوه و کلیه ها

  1. م دزفولی می گوید :

    باسلام
    ایا قهوه سیگار و تریاک برای کلیه های کم کار وتولید یاافزایش کراتین و اوره …مجاز است ؟؟؟مثلا روزی یک یا دوسبگار
    البته رژیم غذایی طبق نظر پزشگ تغذیه
    و ورزش روی تردمیل ۳۰ تا ۴۰ دقیقه درروز و……

    • رضا پورمحمودیان می گوید :

      درود بر شما
      باید عرض کنم که در این رابطه نمیتونم نظر قطعی بدم چون اطلاعی در این مورد ندارم.
      پیشنهاد می کنم از یک متخصص مشاوره بگیرید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *