همه چیز درباره راه اندازی کافه

راه اندازی کافه ؛ چالش ها و راهبردها

همه چیز درباره راه اندازی کافه

سلام

رضا پورمحمودیان هستم و در این نوشته قصد دارم درباره راه اندازی کافه و رستوران با شما صحبت کنم.

در شرایط اقتصادی امروز و پایین آمدن سطح درآمد عمومی، مردم سعی می کنند درآمد خود را مدیریت کرده و آن را صرف هزینه های اولویت بندی شده کنند.

با این نگرش و بر اساس هرم نیازهای آبراهام مازلو، مردم عمده ی درآمد خود را صرف خوراک و تامین نیازهای اولیه غذایی خود و خانواده می کنند.

از این رو در سال های اخیر کسب و کارهای مرتبط با خوراکِ مردم رونق گرفته و شاهد آن هستیم که تعداد زیادی کافه و رستوران در شهرهای مختلف در حال راه اندازی است.

راهنمای خرید قهوه

با توجه به بازار رقابتی که در این صنعت شکل گرفته، راه اندازی کافه و رستوران مستلزم نگاهی کاملا تخصصی است تا بتواند خروجی مناسبی را برای سرمایه گذار به همراه داشته باشد.

متاسفانه این روزها شاهد حضور افراد کارنابلد و غیر متخصص در این عرصه هستیم که همواره باعث هدر رفت سرمایه افراد و افول یک کسب و کار می شوند.

برای ثبت نام کلیک کنید

اگر شما سرمایه گذار هستید و قصد راه اندازی یک پروژه در قالب کافه یا رستوران دارید، این نوشته همه چیز درباره راه اندازی کافه را با شما درمیان می گذارد

خرید اینترنتی ملزومات کافی شاپ

چند نکته مهم که باید در انتخاب راه انداز به آن دقت کنید:

1-در انتخاب شخص یا تیم راه انداز حسابی دقت کنید!

اگر با فرد یا تیم راه اندازی آشنا شدید در صحبت های اولیه حتما به رزومه کاری آن ها توجه کنید، به پروژه های راه اندازی شده توسط آن ها سر بزنید و از روند کاری آن ها مطلع شوید.

سعی کنید با مجموعه ای کار کنید که بتواند یک پکیج کامل را در اختیارتان قرار دهد.

برای مثال علاوه بر راه اندازی، بتواند در تامین نیرو انسانی، تامین تجهیزات و مواد اولیه و مشاوره در حوزه مدیریت کافه-رستوران نیز به شما یاری دهد.

2-این صنعت تعرفه دارد!

افراد سود جو در امر راه اندازی عمدتا از دستمزدهایی با ارقام بالا صحبت می کنند، پیشنهاد می کنیم که حتما از چند مجموعه قیمت بکیرید تا پول خود را دور نریزید…

3-همه چیز را مکتوب کنید!

پس از رسیدن به توافقاتِ شفاهی، سریعا اقدام به ثبت قرارداد کنید و تمامی تعهدات را مکتوب و امضا کنید.

4-راه اندازِ خوب، معتمدِ شماست!

پس از تحقیقات و بررسی سوابقِ راه انداز و امضای قرارداد، تمامی تعهدات خود را عملیاتی کنید. همه ی آنچه راه انداز به آن نیاز دارد را در اختیازش قرار دهید تا پروژه ای حرفه ای و سودآور را داشته باشید.

5-از راه اندازِ خود تضمین سودآوری بگیرید!

یک راه اندازِ حرفه ای به کارِ خود مطمئن است و می تواند زمان سودآوری پروژه ی راه اندازی شده را تخمین زده و می بایست نسبت به آن ضمانت دهد.

من سعی کردم در نوشته ی همه چیز درباره راه اندازی کافه نکات اولیه راه اندازی یک پروزه کافه رستوران را بیان کنم،

اگر اطلاعات بیشتری نیاز دارید می توانید با شماره من تماس بگیرید. با کمال احترام در خدمتتان هستم.

من و مجموعه حامی کافه تمام سوابق و تجربیات خودمان را به کار میگیریم تا سرمایه شما را به یک پروژه کافه-رستورانی سودآور تبدیل کنیم.

خوشحال میشم به سایت شخصی بنده هم سری بزنین تا با سوابق و تجربیاتم بیشتر آشنا بشین…

www.pourmahmoudian.ir

09127900928

باز هم تاکید می کنم، برای سرمایه خودتون ارزش قائل باشید و آن را به دست افراد کارنابلد نسپرید…

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *