0 از 10 سوالات تکمیل شده است .
پرسش و پاسخ:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
آنچه در این مطلب می خوانید:
Toggleاطلاعات
با سلام
پس از پر کردن فرم زیر بر روی گزینه شروع آزمون کلیک کنید
سعی کنید با دقت به سوالات پاسخ بدین…
موفق باشید
شما باید متن وارد کنید |
|
شما باید یک عدد مشخص وارد کنید |
|
شما باید این زمینه را پر کنید |
در حال حاضر آزمون را تکمیل کرده اید . شما نمیتوانید دوباره شروع کنید.
آزمون در حال بارگذاری است
شما برای اجرای آزمون باید عضو شده باشید یا وارد پنل کاربری شوید
شما برای شروع این آزمون باید آزمون های مشخص شده را تکمیل نمائید :
” میکسولوژی ” سپاس از اینکه تا پایان با ما همراه بودید
شما به 0 سوال از 10 سوال بدرستی جواب دادید
وقت شما:
زمان سپری شده است
امتیاز نهایی شما : 0
پاسخ داده شده : 0
تعداد سوالات صحیح : 0 مورد و امتیاز دریافتی 0
تعداد سوالات غلط : 0 مورد و امتیاز دریافتی 0
-
دسته بندی نشده
پاسخ های انتخابی : 0
تعداد سوالات صحیح: 0 و امتیاز شما 0
تعداد سوالات غلط : 0 و نمره منفی 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- پاسخ داده شده
- مرور
-
سوال 1 از 10
1. سوال
دمای استاندارد برای یک نوشیدنی سرد چنددرجه است؟
-
سوال 2 از 10
2. سوال
از عوامل تاثیرگذار در ایجاد After Taste در نوشیدنی می توان………و………را نام برد
- (ادویه) (سبزیجات)
-
سوال 3 از 10
3. سوال
طعم پنجم به چه نامی معروف است؟
-
سوال 4 از 10
4. سوال
درباره Flavour هرچه می دانید بنویسید
-
سوال 5 از 10
5. سوال
ویژگی های کیفی نوشیدنی های سرد را به ترتیب اولویت مرتب کنید
-
acidity
-
taste
-
temperature
-
color
-
after taste
-
-
سوال 6 از 10
6. سوال
کدام یک عامل غلظت در نوشیدنی است؟
-
سوال 7 از 10
7. سوال
هرچه pectin در یک میوه بیشتر باشد، قدرت طعمی آن میوه ……..است.
- (بیشتر)
-
سوال 8 از 10
8. سوال
درباره میکسولوژی چه می دانید؟
-
سوال 9 از 10
9. سوال
وجود یک عامل اسیدی باعث ایجاد ……….در نوشیدنی می شود
- (بالانس طعمی)
-
سوال 10 از 10
10. سوال
این سوال نمره ای ندارد! پیشنهاد یا صحبتی با من دارید؟ اینجا بنویسید