آموزش بار سرد برای چه کسانی مناسب می باشد؟

اگر علاقه مند هستید که با استفاده از چند میوه، ادویه و ترکیبی از عرقیات و عصاره های گیاهی نوشیدنی های خاص و به یاد ماندن خلق کنید و عزیزانتان را از گرمای طاقت فرسای تابستان نجات دهید؛ می‌توانید در آموزش بار سرد شرکت نموده و از مزایای این دوره بهره مند شوید.

آموزش بار سرد

متن اصلی

آموزش بار سرد برای چه کسانی مناسب می باشد؟

همه کسانی که یک بارتندر حرفه ای هستند؛ در دوره آموزش بار سرد به صورت تخصصی شرکت کرده اند؛ اگر شما نیز علاقه مند به تهیه انواع نوشیدنی های سرد هستید و دوست دارید بعد از آموزش دیدن در یک کافی شاپ حرفه ای مشغول به کار شوید و یا مجوز یک بار سرد را دریافت نمایید؛ می‌توانید در این دوره شرکت نمایید.

بیشتر بدانید: در دوره آموزش نوشیدنی سرد چه نکاتی را یاد خواهید گرفت؟

در این دوره به خوبی یاد خواهید گرفت که چگونه از میوه ها، سبزیجات، ترکیب کردن عرقیات گیاهی با یکدیگر، از چای، قهوه، شیر و یا حتی از ادویه ها یک نوشیدنی سرد، خنک و دلچسب تهیه نمایید.

آموزش بار سرد

از قرن نوزدهم به بعد بارتندر به عنوان یک حرفه ی خلاق و یک شغل با جایگاه ویژه در اروپا شناخته شد؛اگر قصد مهاجرت به کشورهای اروپایی را دارید می‌توانید به عنوان یک مهارت ویژه دوره بارتندینگ را بگذرانید و با مدرک بین المللی که دریافت می نمایید؛ در خارج از کشور در صنعت بارتندینگ مشغول کار شوید.

در آموزش بار سرد چه می آموزید؟

یکی از سوالاتی که افراد علاقه مند به این حوزه می پرسند این است که در آموزش بار سرد دقیقا چه مهارت هایی را آموزش می بینند؟شما در دوره آموزش بار سرد یاد خواهید گرفت که چگونه طعم های متفاوت و جذاب بیافرینید. خلق طعم های جذاب نیازمند آموزش های تخصصی چون طعم شناسی می باشد؛در طعم شناسی به طور کامل با آناتومی زبان و حسگر های چشایی و بویایی بدن آشنایی پیدا خواهید کرد؛ در این دوره با ویژگی های مولکولی و بیوشیمیایی میوه ها، سبزیجات، عصاره های گیاهی، طعم دهنده های نوشیدنی ها و غیره آشنا خواهید شد،

آموزش باریستا با مدرک فنی و حرفه ای

این اطلاعات به شما کمک خواهد کرد که طعم هایی به یاد ماندنی و جذاب خلق نمایید.نحوه تهیه نوشیدنی ها و دسر های سردی که بین المللی هستند؛ از یک دستورالعمل اصولی و استاندارد پیروی می کند؛شما در آموزش بار سرد نحوه تهیه این نوشیدنی ها به صورت استاندارد را آموزش خواهید دید؛ به عنوان مثال شناخت اصولی رسپی ها، تهیه کوکتل و موکتل های استاندارد از سرفصل های این دوره آموزشی می باشد.

نحوه تزیین نوشیدنی ها نیز در آموزش بار سرد بسیار مورد توجه قرار گرفته است؛ شاید در نگاه اول این‌طور به نظر برسد که تزیین نوشیدنی ها به کمی خلاقیت و تکنیک نیازمند است در حالیکه در دوره آموزش بار سرد متوجه خواهید شد که تزیین نوشیدنی ها به اطلاعات علمی نیز نیازمند می باشد و تحت عنوان سرفصلی به نام گارنیش مولکولی این مورد تدریس می شود.به عنوان مثال شما در این سرفصل یاد خواهید گرفت که چگونه با استفاده از آلژینات از آبمیوه های مختلف خاویار تهیه کرده و برای تزیین نوشیدنی های خود به کار برید.ایجاد کریستال یخ با استفاده از نیتروژن مایع یکی دیگر از مهارت هایی است که در این سرفصل آموزش خواهید دید.

شناخت ظروف بارتندری در آموزش بار سرد

یکی از تکنیک هایی که در آموزش بار سرد یاد خواهید گرفت؛ آشنایی با ابزارهای مخصوص و روش کار با آنها می باشد.یکی از رازهای خوشمزه شدن نوشیدنی هایی که توسط بارتندر های متبحر تهیه می‌شود این است که آنها به خوبی می دانند که باید از چه ابزاری برای تهیه نوشیدنی ها و شیک ها استفاده نمایند؛به عنوان مثال آنها از ابزاری به نام مادلر برای پخش کردن رایحه و طعم خوش چاشنی ها و مواد استفاده می نمایند.برای تهیه انواع کوکتل ها به صورت استاندارد باید انواع صافی های مخصوص کوکتل ها را بشناسید.شناخت ساختار شیکرها و نحوه کار با آن ها از دیگر نکاتی است که در این سرفصل آموزش خواهید دید.شناخت لیوانها و آشنایی با روش های شیک کردن از دیگر مواردی است که در آموزش بار سرد یاد خواهید گرفت.به طور کلی اگر علاقه مند هستید که با استفاده از چند میوه، ادویه و ترکیبی از عرقیات و عصاره های گیاهی نوشیدنی های خاص و به یاد ماندن خلق کنید و عزیزانتان را از گرمای طاقت فرسای تابستان نجات دهید؛می‌توانید در آموزش بار سرد شرکت نموده و از مزایای این دوره بهره مند شوید.

پیج اینستاگرام من      فروشگاه حامی کافه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *