نوشیدنی های غیر الکلی

ماکتیل ها

در این مقاله قصد دارم درباره نوشیدنی های غیر الکلی با شما صحبت کنم. در سر تا سر جهان و در بارهای کشورهای مختلف، همواره نوشیدنی های الکلی طرفداران زیادی دارند

که یکی از مهمترین دلایل آن، احساس نشاطی است که الکل در جریانِ خونِ انسان ایجاد می کند.

نوشیدنی های غیر الکلی

اما امروزه اگر به بارهای دنیا سری بزنید خواهید دید که انواع نوشیدنی های غیر الکلی (ماکتیل ها)، طرفداران زیادی پیدا کرده است.

دلیل این موضوع چیست؟

سلامتی

سلامتی یک صنعت پر روتق است و به گفته ی موسسه جهانی سلامت، گردش مالی معادل 4.2 تریلیون دلار در سال دارد. این میزان از گردش مالی هر انسانی را به فکر فرو برده و اهمیت سلامتی برای انسان را یادآور می شود.

همانطور که می دانید یا شاید نمی دانید! الکل تاثیرات مخربی بر بدن انسان دارد و مصرف زیاد آن علاوه بر تضعیف سیستم ایمنی بدن،  تاثیرات بسیار منفی بر کبد انسان دارد؛

از این رو نوشیدنی های بدون الکل (ماکتیل ها) طرفداران زیادی در بارها و کافه ها پیدا کرده است و نه تنها دیگر یک نوشیدنی خاص و لوکس نیست، بلکه یکی از ملزومات منوی بارها و کافه های امروزی است.

نوشیدنی های غیر الکلی و سلامتی

در عصر حاضر، دستگاه های پوشیدنی که قدم های ما را محاسبه می‌کنند و حرکت به سمت رژیم های گیاهی و انواع ورزش های هوازی با

متدهای جدید، همه و همه از عواملی هستند که افراد را به سمت سلامتی و طول عمر بیشتر سوق می دهند؛

البته که همچنان بسیاری از افراد از خوردن یک کاکتیل (نوشیدنی الکلی) لذت می‌برند و این لذت را به سلامتی خود ترجیح می‌دهند و از طرفی بازار سلامتی و تغذیه سالم چندان هم ارزان نیست و همه اقشارِ درآمدی به آن دسترسی ندارند

همچنین طبق پیش‌بینی انجمن‌های غذا و دارو بازار نوشیدنی های الکلی با رشد ۴ درصدی درشش سال آینده روبرو خواهد بود؛ با همه این

ها شاهد تغییر نیاز مشتری در صنعت میکسولوژی هستیم و هر روزه به شمار متقاضیان نوشیدنی های بدون الکل (ماکتیل) اضافه می شود.

نوشیدنی های غیر الکلی که معمولاً برای زنان ‌باردار آماده می شد اکنون برای همه ی افراد گزینه اصلی است؛ چه افرادی که الکل مصرف

می کنند و چه افرادی که جهت سلامتی به سراغ آنها می‌روند.

نکته جالب اینکه بارهایی ‌به نام “بارهای میانه رو” یا “بارهای عاقلانه” وجود دارند که مردم در آنها به معاشرت و گپ و گفت می‌پردازند و حتی

خبری از یک قطره الکل در آن ها نیست.

بیشتر بدانید: بارتندر و میکسولوژیست چه تفاوتی با هم دارند؟

تاثیر حذف الکل در میکسولوژی

آیا حذف الکل به فرایند میکسولوژی آسیب وارد می کند؟ قطعاً خیر!

در نوشته ی “میکسولوژی چیست؟” به تعریف دقیقی از فرآیند میکسولوژی رسیدیم و فهمیدیم که میکسولوژی، هنر یا مهارت مخلوط کردن نوشیدنی ها تا رسیدن به یک طعم واحد و جذاب است.

آماده سازی نوشیدنی های غیر الکلی به میزان نوشیدنی های الکلی نیاز به مهارت و دانش میکسولوژی دارد و به همان اندازه پیچیده است

در واقع با فراگیر شدن نوشیدنی های غیر الکلی ما شاهد نزول صنعت میکسولوژی نخواهیم بود بلکه شاهد یک فرصت عظیم هستیم!

همانطور که بارها و رستورانها آیتم های منوی خود را گسترش می دهند ما نیز فرصتی ایجاد و شکل دادن به آن چه به عنوان ماکتیل های کلاسیک شناخته می‌شوند را داریم؛

نوشیدنی هایی که بی انتها محبوب هستند و می‌توانند ۵۰ یا ۱۰۰ سال سرو شوند.

آماده سازی یک ماکتیلِ خوشمزه صرفاً حذف الکل از یک کاکتیل محبوب نیست بلکه چیزی فراتر از آن است و نیاز به دانش و مهارت میکسولوژیست دارد.

اینکه ما نوشیدنی های غیر الکلی (ماکتیل) جدیدی را بسازیم به مراتب کار خلاقانه تری از حذف الکل از نوشیدنی های الکلی قدیمی انجام داده‌ایم.

زمان خلاقیت فرا رسیده است!

اگر شما مهارت آماده سازی ماکتیل و کاکتیل را با هم داشته باشید می توانید طیف گسترده ای از میهمانان خود را راضی نگه دارید چه یک بارتندر حرفه‌ای باشید، چه یک علاقه مند که فقط می‌خواهد از میهمانان خود در منزل پذیرایی کند.


سایت و پیج اینستاگرام من رو دنبال کنید تا از دنیای هیجان انگیز قهوه و نوشیدنی های سرد همواره مطلع باشید.

منبع: mixologycrew.com

مترجم: رضا پورمحمودیان

کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است.

 مطالعه شرایط و ثبت نام در دوره های آموزشی

پیج اینستاگرام من

فروشگاه حامی کافه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *