کارگاه تخصصی آموزش قهوه
احتمال دارد که روزی یک قهوه برای خودتان درست کنید یا در یک کافی شاپ، قهوهای دلپذیر بنوشید و احتمالا کنجکاو شده اید که چطور آن طرحهای زیبا و هنر لاته را بر روی قهوهی خوش طعمی که می نوشید، ایجاد می کنند. قرار است در یک دوره 4 روزه آموزش باریستا ، تمامی نکات مربوط به آموزش قهوه را یاد بگیرید! آماده هستید؟
کارگاه آموزش باریستا
علاقه و اشتیاق شما بوده است که شما را به سمت جستجو برای آموزش باریستا کشانده است. این دو از نکات اصولی و پایه یادگیری راز و رمزهای قهوه هستند.
باریستا بودن چگونه است؟
شاید این سوال را از خود پرسیده باشید. باریستا یک کلمه ایتالیایی در معادل قهوه چی است. کسی است که در کافی شاپ ها، قهوه خانهها و رستورانها، نوشیدنیهایی که پایه آنها قهوه است را تهیه و سرو می کند.
باریستاها عشق خود به قهوه و هیجان کارشان را با تهیه قهوهای دلپذیر و سریع برای مشتریان به نمایش می گذارند. آموزش قهوه به افراد مختلف در سنین مختلف صورت میگیرد و هر کسی که به قدر کافی علاقه داشته باشد، قادر به یادگیری و آموزش باریستا خواهد بود.
به طور کلی، باریستاها با انواع دستگاهها اسپرسو کار می کنند. گرچه کار آنها ساده به نظر می رسد، امّا کار با این دستگاه ها، به خصوص دستگاههای اسپرسوی تجاری، دشواریهای خود را دارد.
برخی از آنها دستی هستند و به مهارت، آموزش و توانایی فوق العادهای نیاز دارند تا بتوانید با توجه به ریزه کاریهایی مانند نوع قهوه، شرایط آب و هوایی روز، ترجیحات نوشیدنی و سایر عوامل، قهوه مورد نظر را سرو کنید.
حتی برخی از باریستاها با دستگاههایی با جزئیات بیشتر کار می کنند و باید مراحل پیچیده تری را یاد بگیرند.
وظایف یک باریستا
- آموزش قهوه، درک آن و تکنیکهای تهیه قهوه.
- تهیه سایر نوشیدنیهای مبتنی بر قهوه
- تمیز نگه داشتن وسایل و تجهیزات
- آموزش کارکنان و دیگر افراد در مورد نحوه سرو قهوه
- انتخاب قهوه و کنترل کیفیت آن
- و…
چگونه یک باریستا شویم؟
باریستای خوب کسی است که با انواع نوشیدنیهای گرم و سرد در منو آشنا باشد و بتواند قهوهای متناسب با سلیقهی مشتری سرو کند.
این موضوع تنها مربوط به تهیه اسپرسو نیست، بلکه باید مقدار کف و شیر بخار را به اندازه کافی و دقیق تهیه کنند. قهوههایی مانند پرس فرانسوی نیز به سبک و سیاق دیگری تهیه میشوند.
شما در کارگاه تخصصی آموزش قهوه ، با انواع دستگاهها آشنا میشوید و سپس میزان شیر، کف و نحوه طراحی آن را فرا خواهید گرفت.
در کافههای بزرگتر ممکن است باریستاها در پشت صحنه کار کنند و با مشتری تعامل نداشته باشند، امّا در مغازههای کوچکتر، باید بتوانید با مشتری ارتباط برقرار کنید و این بخشی از دوره آموزش کافی شاپ ما خواهد بود.
در دوره چهار روزه کارگاه ما با تمامی نکات آشنا خواهید شد و موارد زیر را با هم پیش خواهیم برد:
- آشنایی با گیاه قهوه و انواع آن
- آشنایی با گراند قهوه
- نحوه تهیه قهوه و نوشیدنیهای مرتبط با آن
- چگونگی کار با دستگاههای نسل نو
- شیوه تمیز کردن و نگهداری از دستگاه ها
- یادگیری نحوه کار با فوم شیر، کاپ شناسی، شیمی شیر و قلم آرت
- یادگیری انواع طرح لاته
- آموزش قهوه اسپرسو و مشتقات آن (آمریکانو، کاپوچینو و …)
- یادگیری انواع نوشیدنیهای سرد
- و…
در پایان دوره، مدرک بین المللی به شما اعطا خواهد شد. امّا به خاطر داشته باشید تمرین و تکرار را فراموش نکنید، چرا که برای افرادی که جویای کار هستند باید بگوییم، در انتها نسبت به قدرت و تسلط خودتان است که می توانید صاحب این شغل شوید.
امّا جالب است بدانید که این شغل در تمامی کشورهای جهان مورد توجه است و درآمد میانگین آن در بسیاری از کشورها 45 تا 55 هزار دلار به طور سالانه است. با آموزش کافی شاپ می توانید شغلی دلخواه و جهانی پیدا کنید.
اکثر باریستاها با حضور در دورههای آموزش قهوه و آموزش کافی شاپ، مهارتهای شغلی خود را کسب می کنند. بسیاری از باریستاها به مهارتهای خود افتخار میکنند چرا که سالها صرف ساخت تکنیکهای خاص برای تهیه نوشیدنیهای عالی می کنند.
پس، اگر فردی خلاق هستید و دوست دارید چیزهای تازهای را امتحان کنید، دوره آموزش باریستا مخصوص شما است.
جالب است بدانید مسابقات جهانی باریستا (یا WBC) هر ساله در کشورهای مختلفی برگزار میشود.
این مسابقه از نروژ آغاز شد و کسانی که در آن شرکت می کنند وظیفه دارند در مدت زمان 15 دقیقه، 4 اسپرسو، 4 نوشیدنی ترکیبی با شیر و 4 نوشیدنی خلاقانهی مخصوص به خود را تهیه کنند.
بیشتر بخوانید: چگونه یک باریستا حرفه ای شویم؟
کارگاه آموزش قهوه
همانطور که می بینید باریستا شدن، یک هنر حرفهای و شناخته شده است. با گذارندن سر فصلهای گفته شده و دریافت مدرک بین المللی، می توانید شغلی پر از خلاقیت و متفاوت داشته باشید.
امّا دوره آموزش قهوه ما تنها برای افرادی نیست که به دنبال شغلی میگردند، بلکه برای آنهایی که خودشان عاشق قهوه هستند و دوست دارند خانواده و دوستانشان را تحت تاثیر قرار دهند نیز بسیار مناسب است.
- در این کارگاه عملی آموزش باریستا، شما با محیط کار در کافی شاپ آشنا خواهید شد.
- با دانههای قهوه آشنا میشوید و آسیاب کردن آنها را یاد خواهید گرفت.
- استفاده از فرنچ پرس و دستگاههای تهیه قهوه را به شما آموزش خواهیم داد و تا جای ممکن در این چهار روز امکان تمرین بر روی این دستگاهها را خواهید داشت.
- پس از تهیه قهوه، ایجاد کف و سرشیر، طرحهای زیبایی را تمرین خواهیم کرد تا با لاته آرت آشنا شوید و قلمهای مختلف را امتحان کنید.
- تمامی مراحلی که در ابتدا توضیح داده میشوند را می توانید به صورت عملی اجرا کنید. اصل کارگاه ما بر پایه تمرین و تکرار است و چه بهتر اگر این مهارتها را در خانه نیز تمرین کنید تا ملکه ذهن شما شوند.
- پس از تهیه قهوه و ایجاد طرحهای زیبا، میرسیم به نوشیدن آن و لذت بردن از یک فنجان قهوه دلچسب!
امیدواریم با شرکت در این دوره، مهارتی که به آن علاقمند هستید را کسب کرده و با تمرین و تکرار، باریستای حرفهای شوید. برای کسب اطلاعات درباره نحوه شرکت در کارگاه چهار روزه آموزش قهوه و باریستا، با ما تماس بگیرید.
پیج اینستاگرام من خرید ملزومات کافی شاپ