آموزش طعم شناسی چیست؟

اهمیت یادگیری و آموزش طعم شناسی

در آموزش طعم شناسی در حوزه کافی شاپ داری شما یاد خواهید گرفت که چگونه دسرها و نوشیدنی های خوش طعم خلق نمایید؛

منظور از خوش طعم در این حوزه این است که دسر یا نوشیدنی گرم یا سرد شما علاوه بر مزه خوش، عطر انگیز باشد و دارای بافتی مطلوب و یکنواخت باشد.

آموزش طعم شناسی چیست؟

آموزش طعم شناسی چیست؟

یکی از آموزش هایی که به سر آشپزان، هتلداران، مدیران کافی شاپ، بارتندرها و باریستاها و تمام کسانی که با مواد غذایی و پخت و پز سر و کار دارند؛

کمک زیادی می نماید آموزش طعم شناسی می باشد.

قبل از اینکه در خصوص دوره آموزش طعم شناسی صحبت کنیم بهتر است در خصوص طعم در غذا، نوشیدنی، دسر و یا هر چیز خوشمزه دیگری صحبت کنیم.

اکثر مردم گمان می کنند که مزه نام دیگر طعم است؛ در صورتی که اگر بخواهیم از منظر علمی در خصوص این دو واژه صحبت کنیم متوجه خواهید شد که

طعم با مزه تفاوت هایی دارد و این دو واژه کاملاً با یکدیگر متفاوت می باشند.

طعم حسی فراتر از چشیدن و مزه کردن بوده و مزه جزئی از طعم می باشد؛

به بیان ساده تر طعم شامل حس بویایی، چشایی و لامسه بوده و حتی می تواند احساسات دیگر شما را نیز درگیر کند؛ در حالی که در مزه ما فقط با یک حس و آن هم حس چشایی سر و کار داریم.

بیشتر بدانید: دم آوری فرنچ پرس

هنگامی که مواد غذایی را وارد دهان خود می کنید؛ جوانه های چشایی موجود بر روی سطح زبان تحریک شده و پیامهایی را به مغز شما مخابره می نمایند و باعث می شود که شما یکی از پنج مزه شوری، شیرینی، ترشی، تلخی و اومامی را احساس نمایید.

در حالی که احساس کردن طعم غذا قبل از بردن مواد غذایی به دهان احساس می شود؛ شاید برای شما پیش آمده باشد که از بو و عطر یک غذا، مزه غذا را بتوانید بدون چشیدن احساس نمایید؛

بوی غذا بخشی از طعم غذا می باشد که سرآشپزان، بارتندرها و باریستاهای حرفه ای به این وجه از غذا توجه ویژه ای داشته و کاری می کنند که شما به واسطه عطر شورانگیز غذاها به سمت غذاها کشیده شوید.

در این دوره آموزشی شما به خوبی یاد خواهید گرفت که چگونه با استفاده از مواد طعم های ویژه‌ای خلق نمایید؛ در خصوص این مهارت ها در ادامه بیشتر توضیح داده می شود.

در آموزش طعم شناسی چه مهارت هایی یاد خواهید گرفت؟

در آموزش طعم شناسی در حوزه کافی شاپ داری شما یاد خواهید گرفت که چگونه دسرها و نوشیدنی های خوش طعم خلق نمایید؛

منظور از خوش طعم در این حوزه این است که دسر یا نوشیدنی گرم یا سرد شما علاوه بر مزه خوش، عطر انگیز باشد و دارای بافتی مطلوب و یکنواخت باشد.

علاوه بر مزه، بو، رنگ و بافت غذاها از جمله عواملی هستند که باعث می شود به خوردن آنها ترغیب شوید.

در دوره آموزش طعم شناسی یاد خواهید گرفت که چگونه نوشیدنی هایی آماده نمایید که به خوبی از قواعد زیبایی شناسی بهره برده باشند.

بیشتر بدانید: آموزش گارنیش

آموزش نحوه تهیه قهوه های بکر در آموزش طعم شناسی

اگر دوست دارید که به عنوان یک باریستای حرفه ای در مرکز توجه دیگران قرار گیرید و هر فرد با خوردن قهوه های شما احساس خوشایندی پیدا کند باید حداقل یک دوره در آموزش طعم شناسی شرکت نمایید.

در آموزش طعم شناسی شما یاد خواهید گرفت که چگونه و با چه ترفندهایی قهوه هایی تهیه نمایید

که علاوه بر این که دارای طعمی بی نظیر هستند احساس های خوشایند و نوستالژیک را در مشتریان و دوستان شما تداعی می نمایند.

 

آموزش طعم شناسی

اگر بتوانید این ترفند ها را یاد بگیرید قطعاً قهوه ای که شما تهیه می کنید؛ چیزی بیش از یک نوشیدنی می باشد؛

طعم شناسی در قهوه ها

آموزش طعم شناسی می تواند باعث شود تا قهوه هایی که شما تهیه می کنید یک نوشیدنی اسرار آمیز باشد که می‌تواند تمامی احساسات مشتریان شما را به کار بگیرد.

جالب است بدانید که در دوره آموزش طعم شناسی به هنرجویان آموزش داده می شود که بتوانند از تمامی حواس خود به درستی استفاده نمایند و نگذارند حواسشان دچار تنبلی شود.

تنبل شدن حواس مانعی برای تبدیل شدن شما به یک باریستا یا بارتندر حرفه ای است.


سایت و پیج اینستاگرام من رو دنبال کنید تا از دنیای هیجان انگیز قهوه و نوشیدنی های سرد همواره مطلع باشید.

نویسنده: رضا پورمحمودیان

کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است.

 مطالعه شرایط و ثبت نام در دوره های آموزشی

پیج اینستاگرام من

فروشگاه حامی کافه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *