طرز تهیه آیس کافی + آموزش تصویری

آیس کافی را آسان تهیه کنید

دوستان عزیز سلام؛ توی این مطلب قصد دارم طرز تهیه آیس کافی را به شما آموزش بدم.

 

قهوه ی سرد شده یا همان آیس کافی به اشکال مختلفی آماده می شود.

در ابتدا باید یک اسپرسو تهیه کنید و آن را سرد کنید. برای سرد کردن می توانید اسپرسو را روی یک یخ عصاره گیری کنید اما اگر عجله ندارید توصیه می شود عصاره گیری را به شکل عادی انجام داده و سپس قهوه را بگذارید تا سرد شود.

اگر شما اسپرسو سرد شده را میل کنید درواقع نوعی آیس کافی مصرف کرده اید!

اما این خیلی ساده است!

در اینجا می خواهم یک نوع آیس کافی با پیچیدگی طعی بالا را به شما آموزش بدهم.

مواد لازم برای تهیه این نوشیدنی:

  • دبل اسپرسو    1 شات
  • شیر    150 سی سی
  • سیروپ فندق    15 سی سی
  • شربت شکر      20 سی سی
  • پوره نارگیل      1 ق م

در این ویدیو من برای شِیک کردن از شِیکر بوستون استفاده کردم.

بیشتر بدانید: چگونه میکسولوژیست شویم؟

فوم گیری با فرنچ پرس

توی این ویدیو من علاوه بر آیس کافی  روش فوم گیری با فرنچ پرس رو هم آموزش دادم که برای افرادی که دستگاه اسپرسو ندارند، روش مناسبی برای فوم گیری از شیر است.

از فوم شیر برای طراحی روی قهوه یا همان لاته آرت استفاده می شود. اما خیلی از دوستان دستگاه اسپرسو ندارند و یا کار با آن را بلد نیستند؛ از این بابت می توانند با تهیه یک فرنچ پرس، فوم شیر را در منزل و به سادگی آماده کنند.

تفاوت آیس کافی با کلد برو

در ابتدا باید عرض کنم که این دو نوشیدنی تفاوت های بسیاری با هم دارند. آیس کافی بر پایه ی اسپرسوی سرد شده آماده می شود اما کلد برو از پایه با آب و یخ دم آوری می شود.

اگر دوست دارید بیشتر درباره ی تفاوت این دو نوشیدنی بدانید مقاله ی زیر رو مطالعه کنید

آیس کافی یا کلد برو؟


ویدیو: رضا پورمحمودیان

کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است.

سایت و پیج اینستاگرام من رو دنبال کنید تا از دنیای هیجان انگیز قهوه و نوشیدنی های سرد همواره مطلع باشید.

 مطالعه شرایط و ثبت نام در دوره های آموزشی

پیج اینستاگرام من

فروشگاه حامی کافه

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *