آموزش میکسولوژی مولکولی برای علاقه مندان به صنعت بارتندینگ

آموزش میکسولوژی مولکولی می تواند شما را به یک فرد متبحر در حوزه بارتندینگ و باریستا تبدیل نماید.اگر به حوزه کافی شاپ داری علاقه مند هستید و تمایل دارید که در این حوزه کار آفرینی کرده و یا مشغول به کار شوید؛میکسولوژی مولکولی یکی از دوره هایی است که باید پشت سر بگذارید.

آموزش میکسولوژی مولکولی

متن اصلی

آموزش باریستا و میکسولوژی مولکولی برای علاقه مندان به صنعت بارتندینگ آموزش میکسولوژی مولکولی می تواند شما را به یک فرد متبحر در حوزه بارتندینگ و باریستا تبدیل نماید.اگر به حوزه کافی شاپ داری علاقه مند هستید و تمایل دارید که در این حوزه کار آفرینی کرده و یا مشغول به کار شوید؛میکسولوژی مولکولی یکی از دوره هایی است که باید پشت سر بگذارید.اگر هیچگونه پیش زمینه ذهنی در خصوص میکسولوژی مولکولی نداشته باشید؛قطعاً پیش خود فکر می کنید که ممکن است میکسولوژی مانند آشپزی یک هنر باشد در حالیکه میکسولوژی مولکولی هنری آمیخته به علم می باشد؛جالب است بدانید که دو دانشمند فیزیک و شیمی یعنی نیکلاس کورتی و هارولد گری مخترع میکسولوژی مولکولی می باشند؛در این هنر آمیخته به علم تحولات فیزیکی و شیمیایی مواد طی پختن، عصاره گیری، منجمد کردن، دم آوری و غیره به طور کامل بررسی می شود.این بررسی ها به شما کمک می کند تا بتوانید اشکال جذابی از حالت های مختلف یک ماده خلق نمایید.در ادامه این مطلب به این موضوع بیشتر پرداخته می شود.

آموزش میکسولوژی مولکولی

خلق اشکال جذاب از یک ماده با آموزش میکسولوژی مولکولی

تزیین یا دکورینگ نوشیدنیها یکی از مباحث بسیار مهم در میکسولوژی و آموزش کافی شاپ است.ظاهر جذاب نوشیدنی های شما باعث جلب مشتری های زیادی شده و از طرفی باعث انگیزه بیشتر برای صرف نوشیدنی در افراد می شود.در آموزش میکسولوژی مولکولی شما با ترفندهایی بر پایه علمی یاد خواهید گرفت که چگونه طرح های جذاب خلق نمایید.به عنوان مثال نحوه درست کردن انواع توری ها و گیپورهای خوراکی را یاد خواهید گرفت‌.توری ها و گیپور های خوراکی برای تزیین انواع نوشیدنی های سرد، کیک ها، دسرهای ژله ای، گلاسه ها، اسموتی ها و غیره به کار برده می شوند.گاز مایعات نیز می تواند ظاهری جذاب به نوشیدنی ها و دسر های شما بخشد؛شما در آموزش میکسولوژی مولکولی یاد خواهید گرفت که چگونه گاز انواع نوشیدنی ها را تهیه کنیدبه عنوان مثال برای تهیه گاز هویج با استفاده از آب هویج و لسیتین پودری می‌توانید این کار را انجام داده و برای تزیین نوشیدنی هایی مانند آب هویج بستنی از آن استفاده کنید.امروزه درست کردن انواع نوشیدنی های چند رنگ طرفداران زیادی پیدا کرده است؛شما در آموزش میکسولوژی مولکولی یاد خواهید گرفت که چگونه نوشیدنیهای مولکولار و چند رنگ درست کنید؛جالب است بدانید تهیه این نوع نوشیدنی ها بر اساس اختلاف چگالی که یک مبحث مهم در فیزیک و شیمی است؛ صورت می پذیرد.

چه مهارت هایی در آموزش میکسولوژی مولکولی یاد خواهید گرفت؟

آموزش میکسولوژی مولکولی باعث می‌شود که شما به دنیای طعم ها اشراف پیدا کنید.دنیای طعم ها دنیای بسیار بی‌نظیر، متنوع و شگفت آوری است که آشنایی با این دنیا می تواند باعث شود که شما طعم هایی ماندگار و شگفت انگیز خلق کرده و خاطره ای خوش از خود در یادها باقی بگذارید.شما در دوره آموزش میکسولوژی مولکولی یاد خواهید گرفت که چگونه از گیاهان، سبزیجات و میوه های مختلف عصاره گیری نمایید.شاید مشاهده کرده باشید که برخی از شربت هایی که در کافه ها سرو می شود دارای رنگ و طعم بسیار خاصی می باشد؛مثلاً یک نوشیدنی خنک با رنگ بنفش و طعم دلچسب به شما حس خوشایند منتقل می کند؛ شاید گمان کنید که رنگ بنفش این نوشیدنی حاصل ترکیب چند عصاره است و یا از رنگهای خوراکی در آن استفاده شده است؛در حالیکه بارتندینگ ماهر کافی شاپ با نحوه عصاره گیری گیاهان به خوبی آشنایی داشته و از یک گیاه بنفش خوراکی این نوشیدنی را تهیه نموده است.شناخت ابزارهای تهیه و تولید نوشیدنی های گرم و سرد، شناخت مواد و ابزار های گارنیش،نحوه تهیه نوشیدنی های خاص مانند آیس کافی مولکولار، تهیه انواع فوم خیس و سیروپ ازجمله مهارت هایی است که در دوره آموزش میکسولوژی مولکولی یاد خواهید گرفت.

پیج اینستاگرام من      فروشگاه حامی کافه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *