دوره آموزش باریستایی یک مهارت پولساز!

در آموزش باریستا چه مهارتهایی را یاد خواهید گرفت؟

نوشیدنی هایی که بر پایه قهوه هستند؛ بسیار متنوع می باشند؛ نوشیدنی هایی چون اسپرسو، دابل اسپرسو، ماکیاتو ، آمریکانو، ریسترتو، کافه لاته، کاپوچینو، موکا، فلت وایت، آفوگاتو و غیره تماما نوشیدنی هایی برپایه قهوه می باشند.

اگر علاقه مند یادگیری انواع این نوشیدنی ها هستید؛ می‌توانید در دوره آموزش باریستا شرکت نمایید.

دوره آموزش باریستایی

بیشتر بدانبد: آیس کافی یا کلد برو؟


دوره آموزش باریستایی
یکی از آموزش هایی هست که می تواند علاوه بر مهارت برای شما درآمد و اشتغال نیز به دنبال داشته باشد.

علاقه مندان به قهوه و کسانی که کافه گردی را جزو تفریحات خود قرار داده‌اند؛ به خوبی می‌دانند که  نوشیدن یک قهوه دلچسب و خوشمزه بدون یک باریستای حرفه ای امکان پذیر نخواهد بود؛

عاشقان قهوه و قهوه خورها شاید بارها برای خود یا نزدیکانشان قهوه دم کرده اند؛

اما بعد از هر بار خوردن قهوه، قهوه ای که در کافه خوردند را به یاد می آورند و مدام با قهوه دم شده خود مقایسه می کنند؛

بهتر است از همین ابتدا به شما بگوییم این مقایسه کار بیهوده ای می باشد و تا هنگامی که به راز دم آوری قهوه پی نبرده اید نمی‌توانید یک قهوه دلچسب را برای خود و یا دوستانتان آماده سازی نمایید.

در دوره آموزش باریستایی شما به رازهای خوشمزه تر شدن قهوه پی خواهید برد و در پایان دوره خواهید توانست؛ با دانه های قهوه طعم های جادویی و خاطره انگیز خلق نمایید.

دوره آموزش باریستایی برای چه کسانی مناسب است؟

دوره آموزش باریستایی

در دوره آموزش باریستایی تفاوت انواع قهوه ها را متوجه خواهید شد و خواهید توانست با به کارگیری خلاقیت و سلیقه طعم های بسیار متفاوت و متنوع تری را خلق نمایید؛

برخی از ما گمان می کنیم که خلق کردن طعم های متفاوت کار بسیار راحتی می باشد کافیست اندکی سلیقه و خلاقیت به خرج دهیم آنگاه خواهیم توانست؛ خوشمزه ترین و متفاوت ترین طعم ها را خلق نماییم؛

اگر اینگونه فکر می کنید سخت در اشتباه هستید؛ برای خلق کردن طعم های مختلف از قهوه باید به خوبی تفاوت انواع قهوه ها را بشناسید؛

باید بتوانید قهوه مرغوب از نامرغوب را تشخیص دهید، باید بتوانید انواع قهوه های نسل اول، نسل دوم و نسل سوم  را شناخته و کاربرد آنها را فرا بگیرید،

باید با انواع دستگاه های قهوه ساز و تفاوت آنها با یکدیگر آشنا شوید؛ باید یاد بگیرید که با توجه به نوع قهوه چه مقدار شیر بخار داده، چه مقدار قهوه و چه مقدار کف اضافه نمایید.

قهوه ها با توجه به نوع، میزان برشته شدن، اندازه دانه ها و میزان پودر شدن متفاوت بوده و کیفیت قهوه به این عوامل نیز بستگی دارد؛

باید به خوبی بدانید که مثلاً برای دم کردن قهوه اسپرسو قهوه باید چه میزان برشته و چه میزان پودر شده باشد.

تمامی این اطلاعات را وقتی به دست خواهید آورد که در دوره آموزش باریستایی شرکت نمایید.

بیشتر بدانید: ویژگی یک قهوه خوب چیست؟

آموزش لاته آرت در دوره آموزش باریستایی

کافه گردها به خوبی می دانند که بعد از سفارش دادن شیر قهوه قبل از نوشیدن آن شگفت زده خواهند شد؛

علت این شگفتی و به وجد آمدن این است که باریستای حرفه ای به زیبایی شیر قهوه شما را نقاشی کرده است.

اگر دوست دارید که مثل یک باریستای حرفه ای شیر قهوه خود را نگارگری کنید؛ می‌توانید در دوره آموزش باریستا شرکت کنید.

دوره آموزش باریستایی

برای یادگیری این هنر نیازی نیست که نقاش باشید؛ در آموزش باریستا با یادگیری ترفندهایی به خوبی خواهید توانست انواع لاته را به زیبایی تزیین نمایید. هنر تزیین لاته فقط به داخل فنجان محدود نشده بلکه بسیاری از باریستا های متبحر با استفاده از کف اشکال سه بعدی بر روی شیر قهوه طراحی می نمایند.

لاته آرت فقط یک هنر نیست بلکه در پس این هنر، نکته های علمی ظریفی نهفته است. اگر بتوانید به خوبی این هنر را فرا بگیرید به راحتی خواهید توانست در یک کافه خوشنام به عنوان یک باریستای حرفه ای فعالیت نمایید.

شما می توانید با پرداخت مبلغی اندک در دوره آموزش باریستایی یک مهارت بسیار کاربردی فرا بگیرید؛ با آن درآمد زایی کنید؛ دوستان و عزیزانتان را شگفت زده کرده و به آنها حس خوب منتقل کرده و به عنوان یک هنرمند شناخته شوید.

پیج اینستاگرام من      فروشگاه حامی کافه

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *