هیچ محصولی در سبد خرید نیست.
میکسولوژی ؛ واژه پر تکرار این روزها! میکسولوژی چیست؟ سوالی که ذهن خیلی از علاقمندان [...]
حس بویایی چگونه در طعم شناسی موثر است؟ توی این مقاله قصد دارم به بررسی [...]
کارگاه تخصصی آموزش قهوه احتمال دارد که روزی یک قهوه برای خودتان درست کنید یا [...]
آموزش باریستا و میکسولوژی مولکولی برای علاقه مندان به صنعت بارتندینگ آموزش میکسولوژی مولکولی می [...]
آموزش بار سرد برای چه کسانی مناسب می باشد؟ همه کسانی که یک بارتندر حرفه [...]
در دوره آموزش نوشیدنی سرد چه نکاتی را یاد خواهید گرفت؟دوره آموزش نوشیدنی سرد یک [...]
اگر می خواهید به دنیای عطر ها و طعم ها وارد شوید و جادو کردن [...]
باریستا حرفه ای و ماهر یکی از مهم ترین دغدغه های یک باریستا راضی نگه [...]
آگار آگار چیست؟ کاربرد های آن را بشناسید پودری کاربردی در صنعت خوراک و نوشیدنی؛ [...]
چرا باید در دوره های آموزشی باریستا شرکت کنیم؟ انسان همواره در حال یادگیری و [...]
نام کاربری یا آدرس ایمیل *
گذرواژه *
مرا به خاطر بسپار ورود
گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟
نام کاربری *
آدرس ایمیل *
عضویت