اسید های موجود در قهوه

درباره اسیدهای موجود در قهوه چه می دانید؟

اسید های موجود در قهوه

اسیدیته در قهوه، مفهومی است که عموما در طعم شناسی به آن ترشی می گویند. اما همه ی اسید های موجود در قهوه باعث ترشی نمی شوند یا بهتر بگویم، ترشی تمام اسیدها با هم برابر نیست.

با من همراه باشید تا اطلاعات بیشتری درباره اسیدهای قهوه به دست آورید.

 

اسید اَسِتیک

اسید اَسِتیک

 

از جمله اسیدهایی است که عمدتا در سرکه یافت می شود و آن را به  عنوان اسید سرکه می شناسند که یکی از اسیدهای آلی است و نقش بسیار مهمی در طعم قهوه ایفا می کند.

د رصد وجود این اسید در قهوه کاملا بستگی به نوع فرآوری دانِ قهوه (خشک یا خیس) دارد. این اسید عمدتا پس از برداشت قهوه و در فرآیند تخمیر ایجاد می شود.

اسید کِلروژنیک

اسید کِلروژنیک

 

در سال 1932 کشف شدو بخش اعظمی از اسیدهای موجود در قهوه سبز و قهوه برشته شده (رُست شده) را تشکیل می دهد.

این اسید در حین برشته سازی به آرامی تجزیه و به کافئین و اسید کوئینیک تبدیل می شود. در فرآیند برشته سازی متعادل (medium roast) حدود 50 درصد از این اسید از بین می رود

بیشتر بدانید: دوره های آموزشی باریستا

اسید کوئینیک

اسید کوئینیک

 

این اسید به همراه اسید سیتریک و مالیک بخش قابل توجهی از اسیدهای موجود در قهوه را تشکیل می دهد. در حین برشته سازی این اسید به تدریج افزایش می یابد و سطح اسید کلروژنیک کاهش می یابد.

همانطور که در تصاویر مشخص است، اسید کوئینیک حاصل شکستن و نصف شدنِ اسید کلروژنیک است.

اسید سیتریک

اسید سیتریک

 

یکی از مهمترین اسیدها در گیاهان است و نقش مهمی در چرخه متابولیسم آن ها ایفا می کند. بخش قابل توجهی از اسیدهای موجود در قهوه سبز، اسید سیتریک است و بیشترین تاثیر را در ایجاد طعم ترشی قهوه دارد.

جمع بندی

در مظلب ویژگی های قهوه علاوه بر اسیدیته به ویژگی های بیشتری درباره ی این دانه ی اسرار آمیز پرداخته ام

بدیهی است تعداد بیشتری اسید در دانِ قهوه وجود دارد اما در این مقاله سعی داشتم تا تعدادی از مهمترین و معروف ترین آن ها را برای شما معرفی کنم.

امیدوارم مفیدِ فایده باشه.

خوشحال میشم نظراتتون رو زیر همین پست با من به اشتراک بگذارین.

منبع: سایت شخصی رضا پورمحمودیان

لینک اشتراک گذاری این مقاله==> https://bit.ly/2QERozc

اشتراک گذاری با ذکر منبع بلامانع است 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *