بارتندری چیست و بارتندر کیست؟

همه چیز درباره بارتندری

واژه بارتندر یکی از واژه های پرکاربرد این روزها در صنعت نوشیدنی است. اما به راستی بارتندری چیست و بارتندر کیست؟

در این مقاله قصد دارم تا درباره بارتندری صحبت کنم و شما را با دنیای جذاب آن آشنا کنم.

بارتندری چیست

باتندر کیست؟

به شخصی که وظیفه ی آماده سازی نوشیدنی های سرد را در بار به عهده دارد بارتندر می گویند.

اما تعریف بالا صرفا یک تعریف یک خطی از بارتندری است؛ در حالی که وظایف بارتندر بسیار گسترده و مشکل و در عین حال بسیار جذاب است.

بخشی از وظایف بارتندر عبارتند از:

  • آماده سازی انواع نوشیدنی های سرد
  • انجام حرکات نمایشی جذاب برای جلب توجه مشتری و در نهایت سرگرم کردن او
  • رعایت بهداشتِ بار در حین آماده سازی نوشیدنی
  • تمیز بودن و پوشش همواره مرتب در پشتِ بار
  • استفاده مناسب از ابزار بار

موارد ذکر شده بخشی از وظایف یک بارتندر هستند؛ اما یک بارتندر برای انجام این وظایف نیاز به دانش و مهارت دارد.

من در این نوشته ویژگی های مورد نیاز یک بارتندر را به دو دسته استعداد ذاتی و مهارت های اکتسابی تقسیم می کنم:

بیشتر بخوانید: آموزش نوشیدنی های سرد

استعداد های ذاتی:

بخشی از ویژگی های مورد نیاز یک بارتندر آن هایی است که می بایست به صورت ذاتی از آن ها برخوردار باشد. به نوعی می توان از آن به عنوان استعداد نام برد؛ همان چیزی که می بایست از کودکی در او باشد.

اگر بخواهم از استعداد های ذاتی مثالی بزنم باید از سلامت جسمانی، شخصیتی برون گرا و اجتماعی نام ببرم.

یک بارتندر باید دارای توانایی برخورد حرفه ای با مشتری باشد و با استفاده از این قدرت بتواند مشتری را جذب و حفظ کند.

همانطور که گفته شد یکی از الزامات ذاتی یک بارتندر دارا بودن شخصیتی برون گرا و روابط عمومی بالاست. فن بیان مناسب و اعتماد به نفس بالا نیز می تواند از دیگر ویژگی های شخصیت یک بارتندر باشد.

مهارت های اکتسابی:

بخش دیگری از ویژگی های مهارتی یک بارتندر، مهارت های اکتسابی است که باید آن ها را به دست آورد.

استارتِ کسبِ این مهارت ها می تواند حضور در دوره های آموزشی باشد، اما صرفا شرمت در دوره ها و یادگیری مباحث به صورت تئوریک (گاهاً عملی) نمی تواند موفقیت شما را در کسب مهارت تضمین کند.

بارتندری چیست ؟ بارتندری شغلی است که نیاز به تمرین و تکرار زیاد و قرار گرفتن در محیط واقعی کار دارد.

تا زمانی که نتوانید در محیط واقعی کار قرار بگیرید و چالش ها و اتفاقاتِ بار را از نزدیک لمس نکنید، به هیچ وجه نمی توانید خود را بارتندر حرفه ای بنامید.

من در محتواهای مختلف بارها درباره دوره های آموزشی مختلف تذکر داده ام، لطفا در انتخاب مجموعه هایی برای شرکت در دوره های آموزشی وسواس داشته باشید و پول خود را هدر ندهید.


سایت و پیج اینستاگرام من رو دنبال کنید تا از دنیای هیجان انگیز قهوه و نوشیدنی های سرد همواره مطلع باشید.

نویسنده: رضا پورمحمودیان

کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است.

 مطالعه شرایط و ثبت نام در دوره های آموزشی

پیج اینستاگرام من

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *