دوره آموزش باریستا و کافی شاپ با رضا پورمحمودیان

آشنایی با روش های صحیح عصاره گیری قهوه
آشنایی با متدهای دم آوری قهوه
آموزش لاته آرت به صورت مقدماتی
آشنایی با اصول سرو انواع نوشیدنی کافی شاپ آماده
سازی انواع نوشیدنی های گرم (آمریکانو، کاپوچینو، لاته، موکا، کارامل ماکیاتو و….
آشنایی با انواع نوشیدنی های سرد کافی شاپ (ماکتیل،اسموتی،میلک شیک) و روش های آماده سازی آنها

ثبت نام در دوره اطلاعات بیشتر

لیست هنرجویان

مشاوره راه اندازی کافی شاپ

برای راه اندازی کافه باید حتما از یک سبک و کانسپت خاص پیروی کنید.

کافه ی شما باید سبک خاص خود را داشته باشد و این سبک باید در تمامی قسمت های کافی شاپ مشهود باشد.

مثلا نوشیدنی های موجود در منو، متریال استفاده شده در دکوراسیون، رنگ سازمانیِ انتخاب شده، نوع پوشش پرسنل، روش چیدمان

وسایل و تجهیزات، همه و همه باید از سبک اولیه ی انتخاب شده پیروی کنند.

دریافت مشاوره رایگان

خرید کتاب

کتاب طعم شناسی به زبان آدمیزاد (PDF)

 

نویسنده: رضا پورمحمودیان

تعداد صفحات: 100 صفحه

قطع: رقعی

خرید کتاب

آموختنی هامشاهده همه